ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΒαλασόπουλος: Με τη δωρεά Γκουντάνη αναβαθμίζεται το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Βαλασόπουλος: Με τη δωρεά Γκουντάνη αναβαθμίζεται το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Στην υπογραφή των συμφωνητικών για τη δωρεά της κ. Γκουντάνη προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, παρεβρέθηκε ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος εκπροσωπώντας τον υπουργό Υγείας. Σε επιστολή του ο κ. Βαλασόπουλος αναφέρει:

Σήμερα εκπροσωπώντας τον κ. Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη παρευρέθηκα στην λιτή τελετή υπογραφής των συμφωνητικών, μεταξύ της δωρήτριας, των εταιρειών που αναλαμβάνουν την εκτέλεση της δωρεάς όπως επιθυμεί, της διοίκησης, των ιατρών και των ανθρώπων, του Παναρκαδικού Γ.Ν.Τριπόλεως για την ολοκλήρωση της δωρεάς της κ. Γκουντάνη.

Όπως είχαμε τονίσει πρόσφατα, ήταν θέμα λίγου χρόνου να ολοκληρώσουν και οι υπηρεσιακοί παράγοντες την επεξεργασία των απαραίτητων έγγραφων.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση της υπογραφής, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες μετατροπής του χώρου υποδοχής του ιατροτεχνικού εξοπλισμού, στην καρδιολογική κλινική, για την δημιουργία Αιμοδυναμικού τμήματος στο Παναρκαδικό Γ.Π.Νοσοκομείο Τρίπολης.

Με την ολοκλήρωση και την τοποθέτηση αυτού του εξοπλισμού που τόσο απλόχερα πρόσφέρει η κα Γκουντάνη, το νοσοκομείο μας, αναβαθμίζεται και ουσιαστικά δημιουργούνται οι υποδομές για την παροχή υψηλών παροχών υγείας στους Αρκάδες, αλλά και στους πολίτες της Πελοποννήσου.

Εμείς οι Αρκάδες, οφείλουμε αιώνια ευγνωμοσύνη στην κα Γκουντάνη και στους ανθρώπους που είναι μαζί της σ’ αυτή την προσπάθεια, για την μεγάλη της προσφορά, η οποία συνεχίζει την παράδοση της Ομογένειας, που πάντα πρωτοστατεί στα πέτρινα χρόνια του Ελληνισμού, για την Ανάταση του Έθνους μας.

Ενεχύρησα δε και την ευχαριστήριο επιστολή του κ. Υπουργού, προς την κα Γκουντάνη, με την διαβεβαίωση ότι θα συνεχισθούν οι προσπάθειες, που καταβάλλονται για την αναβάθμιση του νοσοκομείου.
Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμη κα Γκουντάνη,

Εκ μέρους του Ελληνικού Κράτους παρακαλώ να δεχθείτε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου για την πολύτιμη προσφορά σας στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Γ.Π. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της Τριπόλεως.
Με την σημερινή προσφοράς σας, την οποία με μεγάλη ευγνωμοσύνη η Ελληνική Πολιτεία αποδέχεται, συνεχίζεται η παράδοση της Ελληνικής Ομογένειας, τόσο προς την Αρκαδία όσο και προς την πατρίδα μας. Η σημαντική αυτή ενέργεια, προς τους συμπολίτες σας, με την δημιουργία του Αιμοδυναμικού Τμήματος στην καρδιά της Πελοποννήσου, ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους Έλληνες που μπορούν να βοηθήσουν στην Ανάταση της χώρας.
Σας διαβεβαιώ ως Υπουργός Υγείας, ότι όπως και μέχρι σήμερα, με όλες μου τις δυνάμεις συνέβαλα να ξεπερασθεί κάθε πιθανό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της ευεργεσίας σας, θα συνεχίσω να εργάζομαι μαζί με τους συνεργάτες μου , προς την ίδια κατεύθυνση , ώστε να δώσουμε την δυνατότητα σε κάθε Πελοποννήσιο πολίτη, που θα το έχει ανάγκη, να λαμβάνει υψηλού επιπέδου Τριτοβάθμιας φροντίδας, άμεσα, χωρίς να δημιουργείτε περαιτέρω επιβάρυνση στην όποια δοκιμασία του.
Δυστυχώς σήμερα ανειλημμένες υποχρεώσεις μου, ΔΕΝ μου επιτρέπουν να είμαι δίπλα σας, στην Τρίπολη , όπως θα επιθυμούσα, και γι’ αυτό ορίζω τον συνεργάτη μου κο Παναγιώτη Βαλασόπουλο, όπως με εκπροσωπήσει και σας επιδώσει και την παρούσα ευχαριστήριο επιστολή.
Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα είμαστε μαζί κατά τα εγκαίνια λειτουργίας, του νέου Αιμοδυναμικού Τμήματος του Παναρκαδικού Γ.Π.Ν. .

Με εκτίμηση

Ο Υπουργός

Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια